måndag 2 oktober 2023

inloggad som

Business Bridge tager Oslofærgen til broindvielsen

Hen ved 2.000 danske og svenske virksomhedsejere skal fejre indvielsen af Øresundsbroen den 1. juli om bord på Oslobåden. De er dog ikke så meget på afveje, som det kan lyde. Efter afgang fra København vil færgen holde sig i Sundet hele dagen.

Bag arrangementet står den dansk-svenske netværksorganisation Business Bridge. Foruden selskabelighed om bord for organisationens medlemmer skal der i løbet dagen præsenteres en handlingsplan for øget integration i Øresundsregionen.

— Det vil i høj grad dreje sig om harmoniseringsspørgsmål. Det skal være let at bevæge sig over Sundet, siger Rigmor Stevenson, adm. dir. for Business Bridge.

Hen ved 2.000 danske og svenske virksomhedsejere skal fejre indvielsen af Øresundsbroen den 1. juli om bord på Oslobåden. De […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad