måndag 25 september 2023

inloggad som

Lundkometer udvikler IT-sikkerhed sammen med Stockholms landsting

Lundvirksomhederne Precise Biometrics og netMage skal sammen udvikle produkter til forøgelse af sikkerheden på internettet. Målet er blandt andet at udvikle en beskyttelse mod den type massive angreb, som for en måneds tid siden ramte Yahoo, CNN og E-trade. Potentialet på verdensmarkedet er enormt for den virksomhed, der først har held til at udvikle en sådan beskyttelse.

Udviklingsarbejdet vil finde sted i samarbejde med landstinget (amtsrådet) for Stockholms län, som foruden sikkerhedsgennemgangen af deres systemer også er i færd med at købe netMages produkt til virksomhedsportaler. Precise Biometrics har før samarbejdet med Stockholms landsting, som i øjeblikket tester virksomhedens system til computerindlogning.

Hverken Precise Biometrics eller netMage vil i dag kommentere det nye samarbejde omkring produkter til øget sikkerhed på internettet eller bestillingen fra Stockholms läns landsting, eftersom aftalerne endnu ikke er underskrevet.

Precise Biometrics udvikler produkter til identificering via fingeraftryk, som erstatning for eksempelvis nøgler, adgangskort og kodeord. netMages hovedprodukt er internetbaserede virksomhedsportaler, hvor forskellige funktioner for intranet, dokumenthåndtering og distancearbejde kan samles. Bag begge virksomhederne står iværksætteren Christer Fåhraeus.

Lundvirksomhederne Precise Biometrics og netMage skal sammen udvikle produkter til forøgelse af sikkerheden på internettet. Målet er blandt andet at […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad