tisdag 9 juli 2024

inloggad som

Lundkometer udvikler IT-sikkerhed sammen med Stockholms landsting

Lundvirksomhederne Precise Biometrics og netMage skal sammen udvikle produkter til forøgelse af sikkerheden på internettet. Målet er blandt andet at udvikle en beskyttelse mod den type massive angreb, som for en måneds tid siden ramte Yahoo, CNN og E-trade. Potentialet på verdensmarkedet er enormt for den virksomhed, der først har held til at udvikle en sådan beskyttelse.

Udviklingsarbejdet vil finde sted i samarbejde med landstinget (amtsrådet) for Stockholms län, som foruden sikkerhedsgennemgangen af deres systemer også er i færd med at købe netMages produkt til virksomhedsportaler. Precise Biometrics har før samarbejdet med Stockholms landsting, som i øjeblikket tester virksomhedens system til computerindlogning.

Hverken Precise Biometrics eller netMage vil i dag kommentere det nye samarbejde omkring produkter til øget sikkerhed på internettet eller bestillingen fra Stockholms läns landsting, eftersom aftalerne endnu ikke er underskrevet.

Precise Biometrics udvikler produkter til identificering via fingeraftryk, som erstatning for eksempelvis nøgler, adgangskort og kodeord. netMages hovedprodukt er internetbaserede virksomhedsportaler, hvor forskellige funktioner for intranet, dokumenthåndtering og distancearbejde kan samles. Bag begge virksomhederne står iværksætteren Christer Fåhraeus.

Lundvirksomhederne Precise Biometrics og netMage skal sammen udvikle produkter til forøgelse af sikkerheden på internettet. Målet er blandt andet at […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • Tunga utmaningar i Höganäs

  Metallpulvertillverkaren Höganäs är inne i en storm av utmaningar. Företaget i nordvästra Skåne är Sveriges sjuttonde största utsläppare av koldioxid. Så kan det inte fortsätta. Och vd Henrik Ager berättar vad omställningen till elbilar innebär.
  – Vi har fyra-fem år på oss att ställa om, säger han i en intervju med Rapidus.

 • Renstädat i Wihlborgs

  Wihlborgs befinner sig mycket nära toppen av sina räntekostnader. Samtidigt ser nedskrivningarna av fastighetsvärden ut att närma sig slutet. Det framgick när fastighetsbolaget med vd Ulrika Hallengren presenterade rapporten för andra kvartalet på måndagen.

 • Hänt i vecka 27

  Förvärv och försäljningar. Det händer saker i det skånska näringslivet även efter att sommarlugnet börjat lägga sig. Här är en summering av de viktigaste affärsnyheterna under den gångna veckan.