lördag 20 april 2024

inloggad som

Finansministeriet vælger Intrasuite til deres intranet

Dansk Internet Selskab i København har fået en ordre fra det danske finansministerium på 800 licenser til programmet Intrasuite. Intrasuite er endnu et dansk webprogram over temaet ”Intranet i en æske”. Virksomheden har tidligere fået ordrer fra andre danske ministerier.

Marketingchefen Thorbjørn Schmidt-Jacobsen regner med i år at sælge 20.000 licenser i Danmark og endnu flere i England, hvor salget startede i januar. På en måned har virksomheden solgt 1.500 licenser i England. Hver licens koster mellem 500 og 1.000 danske kroner, regnet per slutbruger.

Dansk Internet Selskab skal i løbet af foråret starte et distributionsselskab i Sverige. Det bliver formentlig placeret i Jönköping eller i Stockholm.

Intrasuite er et modulopbygget intranetværktøj, som giver virksomhederne mulighed for selv at opbygge deres intranet. Det ligger i konkurrence med andre danske softwarevirksomheder som f.eks. Swwwing, men også med internetkonsulenter som Framfab. Udgifterne til at lade en internetkonsulent opbygge intranettet er betydeligt højere end prisen for et standardprogram.

Dansk Internet Selskab i København har fået en ordre fra det danske finansministerium på 800 licenser til programmet Intrasuite. Intrasuite […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Svensk scampi i Lejonkulan

    Veckans avsnitt av podden Lejonkulan gästas av bolaget Cresponix som ska odla hållbar scampi i Sverige. Det är första gången Jan Dahlqvist bjuder in ett bolag helt utan Skånekopplingar.