torsdag 28 september 2023

inloggad som

Stor succes for Web500 i Japan

Den danske softwarevirksomhed Web500 havde stor succes under besøget på International Techno Business Forum 2000 i Japan i sidste uge. Den første aftale med en japansk forhandler, Seiwa Group, er underskrevet, og yderligere 13 kandidater er blevet udvalgt som mulige forhandlere af det danske standardprogram til opbygning af hjemmesider.

På messen mødte Web500 også nogle af de øvrige indbudte virksomheder, hvilket resulterede i kontakter på markederne i Israel, Malaysia, Singapore, Finland og USA. Desuden blev Web500 tilbudt venture-kapital fra to forskellige sider.

— Det var en fundamentalt anderledes situation end her hjemme. De spurgte os, hvor mange millioner dollars vi ville have, siger Kenneth Hallingskov, adm. dir. på Web500.

Virksomheden har ikke tidligere haft nogle planer om at søge venture-kapital. I stedet var planen at vokse sig stærke på det danske marked først og derefter bruge licensindtægterne til en international ekspansion. Nu skal forretningsplanen hurtigt revideres.

Den danske softwarevirksomhed Web500 havde stor succes under besøget på International Techno Business Forum 2000 i Japan i sidste uge. […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad