tisdag 26 september 2023

inloggad som

IT-huset i Malmø har kun fået én lejer

Satsningen på et IT-hus på Bergsgatan i Malmø er ikke blevet den succes, som ejeren SPP og administratoren Celexa havde håbet. Hidtil er det kun lykkedes dem at udleje lokaler til et enkelt IT-firma: Gröna Verket, en internetvirksomhed i den danske koncern Euro909.

Det var håbet, at flere virksomheder ville ønske at flytte ind i ombyggede og nyrenoverede lokaler i det gamle fabrikshus efter årsskiftet, men i mangel på lejere er renoveringsarbejdet blevet udskudt et halvt år. Celexa angiver som årsag, at der ikke er tilstrækkeligt mange og store IT-virksomheder i regionen.

Men efter hvad Rapidus erfarer, skyldes den manglende interesse snarere, at den nuværende lejer, Gröna Verket, har en lav status blandt konkurrenter i IT-branchen.

— Vi var meget interesserede i lokalerne, indtil det gik op for os, at vi ville blive naboer til Gröna Verket. Så var vi ikke længere interesserede. Vi ønsker ikke at blive sat i forbindelse med dem, siger den adm. dir. for et ekspanderende IT-firma i Malmø.

Satsningen på et IT-hus på Bergsgatan i Malmø er ikke blevet den succes, som ejeren SPP og administratoren Celexa havde […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad