fredag 29 september 2023

inloggad som

Dansk internetfirma-idé eneste skandinaviske til investormøde i Zürich

Et navn ”Global-expat.com”, og en kortfattet businessplan til en idé om at give verdens millioner af udstationerede støtte via internettet. Det var alt der skulle til for at blive valgt som eneste skandinaviske internetidé til en europæisk ”matchmaking” i Zürich på tirsdag med europæiske investorer.

120 folk har sendt ideer, 25 blev udvalgt – og kun 25 investorer ud af 75 firmaer kommer med. Internetforumet First Tuesday står bag udvælgelsen sammen med konsulentfirmaet McKinsey & Co.

— Vi forventer at skabe kontakter, som kan give os første runde startkapital på 2 millioner dollars, siger den ene af de to idéfolk, tidligere A.P Møller-mand, Erik C. Lund, som selv kender livet som udstationeret i Indonesien og Elfenbenskysten. I dag bor han i Charlottenlund nord for København.

Global-expat.com skal være en internetportal, hvor udstationerede og deres firmaer finder alle nødvendige produkter, services og informationer til et udstationeringsforløb. Herunder advokatbistand, revisorhjælp, sprogskoler, netkontakter med andre udstationerede samt bøger og blade på eget sprog.

Et navn ”Global-expat.com”, og en kortfattet businessplan til en idé om at give verdens millioner af udstationerede støtte via internettet. […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad