tisdag 25 juni 2024

inloggad som

Ericsson og C Tech præsenterer nyhed i London

C Technologies i Lund og telegiganten Ericsson planlægger en fælles international pressekonference i London i sidste uge af marts. Her vil virksomhederne afsløre det første produkt fra det fællesejede selskab Iconizer.

Det er intet tilfælde, at pressekonferencen ikke finder sted i Sverige. Iconizer er – præcis ligesom ejerne C Technologies og Ericsson – orienteret mod det globale marked. Ericssons marketingdirektør for forbrugerprodukter, Jan Ahrenbring, trækker paralleller til præsentationen af Ericssons tredje WAP-telefon R320, som fandt sted i Hong Kong. Målet er at skabe den størst mulige opmærksomhed omkring Iconizers første produkt rundt om i verden.

— Vi mener, at nyhedsværdien er stor også på internationalt plan, siger adm. dir. i C Technologies Christer Löwgren.

I øvrigt er alle involverede parter yderst fåmælte om Iconizers aktiviteter, og de vil indtil videre ikke oplyse det nøjagtige tidspunkt eller sted for pressekonferencen. Det eneste, der vides i dag, er at Iconizer har ansøgt om tre patenter, blandt andet inden for betalingssystemer. Jan Ahrenbring har tidligere bekræftet over for Rapidus, at mobile betalingssystemer er et muligt aktivitetsområde for Iconizer.

C Technologies i Lund og telegiganten Ericsson planlægger en fælles international pressekonference i London i sidste uge af marts. Her […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon sätter 1 miljard i rullning

    Det tog ett år, men nu har klimatinvesteringsfonden Pale Blue Dot börjat investera i sin andra fond. 1 miljard kronor väntar på att finna rätt adresser i hela världen i form av såddkapital till startups som jobbar klimatsmart. Heidi Lindvall, partner och en av fondens grundare, berättar för Rapidus.

  • Miljardavtalet sprack

    Bioteknikföretaget Aqilions samarbetsavtal med läkemedelsjätten Merck avslutas. Av avtalet som hade potential att ge Aqilion 10 miljarder kronor, blir alltså intet.