lördag 30 september 2023

inloggad som

Computerbaseret information går over Sundet

Malmøvirksomheden I-Surf planlægger at bevæge sig ind på det danske marked med sine computerbaserede informationsguider. Virksomheden leder efter en dansk partner for at kunne oprette et søsterselskab på den anden side af Sundet. Man har også ekspansionsplaner for Sverige, hvor der allerede foregår forhandlinger med henblik på Helsingborg og Gøteborg.

I dag er informationsguiderne opstillet mere end 20 steder i Malmø, blandt andet ved flyvebådsterminalen. Guiderne er computerbokse med information om teaterforestillinger, bådtider, banker og andre serviceydelser. Boksene er også annoncemedier, hvilket skal skaffe indtægter til I-Surf. Hoteller, terminaler og indkøbscentre er mulige opstillingssteder.

— I Malmø kommer der ikke mere end 30-35 informationsguider, men i København kan vi nok placere op til 200, siger adm. dir. Ebbe Svensson.

Ideen med computerbaserede informationsguider er spansk, og I-Surf har licens for hele Norden. Selskabet blev dannet i sommeren 1999, har i dag tre ansatte og forventer at omsætte for cirka 12 millioner i år. Ekspansionen skaber arbejdspladser til cirka 15 personer.

Malmøvirksomheden I-Surf planlægger at bevæge sig ind på det danske marked med sine computerbaserede informationsguider. Virksomheden leder efter en dansk […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad