tisdag 3 oktober 2023

inloggad som

Reklamebureau i Malmø starter IT-konsulentfirma

Reklamebureauet Navigator i Malmø stifter et IT-konsulentfirma sammen med det norrlandske IT-firma Argentum, som har kontor i Lund. Det nye selskab, Navigentum E-COM, skal levere kombinerede løsninger til Internet og kommunikation, primært til e-handel.

Navigentum E-COM vil først og fremmest benytte sig af den kompetence, som findes i de stiftende selskaber. Desuden skal 6-8 personer, primært projektledere, ansættes på kontoret, som ligger i tilknytning til Navigators lokaler i Malmø.

Placeringen af Navigentum E-COM i Malmø er et strategisk valg.

— Øresundsregionen vil fungere som en magnet for store nordiske selskaber, både på den danske og svenske side, siger Jan Berg, adm. dir. på Navigator. Han tilføjer, at man gerne arbejder for danske kunder, men at det ikke kræver et kontor i København.

Reklamebureauet Navigator i Malmø stifter et IT-konsulentfirma sammen med det norrlandske IT-firma Argentum, som har kontor i Lund. Det nye […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad