torsdag 11 juli 2024

inloggad som

Reklamebureau i Malmø starter IT-konsulentfirma

Reklamebureauet Navigator i Malmø stifter et IT-konsulentfirma sammen med det norrlandske IT-firma Argentum, som har kontor i Lund. Det nye selskab, Navigentum E-COM, skal levere kombinerede løsninger til Internet og kommunikation, primært til e-handel.

Navigentum E-COM vil først og fremmest benytte sig af den kompetence, som findes i de stiftende selskaber. Desuden skal 6-8 personer, primært projektledere, ansættes på kontoret, som ligger i tilknytning til Navigators lokaler i Malmø.

Placeringen af Navigentum E-COM i Malmø er et strategisk valg.

— Øresundsregionen vil fungere som en magnet for store nordiske selskaber, både på den danske og svenske side, siger Jan Berg, adm. dir. på Navigator. Han tilføjer, at man gerne arbejder for danske kunder, men at det ikke kræver et kontor i København.

Reklamebureauet Navigator i Malmø stifter et IT-konsulentfirma sammen med det norrlandske IT-firma Argentum, som har kontor i Lund. Det nye […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • Tunga utmaningar i Höganäs

  Metallpulvertillverkaren Höganäs är inne i en storm av utmaningar. Företaget i nordvästra Skåne är Sveriges sjuttonde största utsläppare av koldioxid. Så kan det inte fortsätta. Och vd Henrik Ager berättar vad omställningen till elbilar innebär.
  – Vi har fyra-fem år på oss att ställa om, säger han i en intervju med Rapidus.

 • Renstädat i Wihlborgs

  Wihlborgs befinner sig mycket nära toppen av sina räntekostnader. Samtidigt ser nedskrivningarna av fastighetsvärden ut att närma sig slutet. Det framgick när fastighetsbolaget med vd Ulrika Hallengren presenterade rapporten för andra kvartalet på måndagen.

 • Hänt i vecka 27

  Förvärv och försäljningar. Det händer saker i det skånska näringslivet även efter att sommarlugnet börjat lägga sig. Här är en summering av de viktigaste affärsnyheterna under den gångna veckan.