måndag 2 oktober 2023

inloggad som

Stærk købelyst giver tidligere notering af C Tech

Det lundbaserede C Technologies’ aktie har firedoblet sin værdi siden årsskiftet. I sidste uge strøg aktiekursen fra 390 til 600 svenske kroner på nogle få dage. Stigningen skyldtes den store opmærksomhed omkring fremtidige gevinster på licenssalg og nye produkter, som blev præsenteret i passende tid før Cebit-messen.

Den voldsomme efterspørgsel efter aktierne bevirker, at C Technologies sandsynligvis bliver noteret på SBI-listen, mens man venter på en rigtig introduktion på Stockholmsbørsen eller Nasdaq senere i år. I dag handles aktien uofficielt hos Matteus fondkommission.

— Det begynder at blive vanskeligt for alt for mange. Vi har truffet en principiel beslutning om at blive noteret på en af de større børser, men måske er vi nødt til at gøre noget inden da, siger økonomichef Johan Boman.

Antallet af aktieejere i C Technologies steg med 40 procent i løbet af januar, og i dag har virksomheden over tusind ejere. Ved uofficiel handel har virksomheden ikke samme pligt til at rapportere om sine aktiviteter. Da Rapidus kontaktede Matteus, ville de for eksempel ikke engang oplyse, hvor stor omsætningen af aktien var.

Det lundbaserede C Technologies’ aktie har firedoblet sin værdi siden årsskiftet. I sidste uge strøg aktiekursen fra 390 til 600 […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad