onsdag 17 juli 2024

inloggad som

Stærk købelyst giver tidligere notering af C Tech

Det lundbaserede C Technologies’ aktie har firedoblet sin værdi siden årsskiftet. I sidste uge strøg aktiekursen fra 390 til 600 svenske kroner på nogle få dage. Stigningen skyldtes den store opmærksomhed omkring fremtidige gevinster på licenssalg og nye produkter, som blev præsenteret i passende tid før Cebit-messen.

Den voldsomme efterspørgsel efter aktierne bevirker, at C Technologies sandsynligvis bliver noteret på SBI-listen, mens man venter på en rigtig introduktion på Stockholmsbørsen eller Nasdaq senere i år. I dag handles aktien uofficielt hos Matteus fondkommission.

— Det begynder at blive vanskeligt for alt for mange. Vi har truffet en principiel beslutning om at blive noteret på en af de større børser, men måske er vi nødt til at gøre noget inden da, siger økonomichef Johan Boman.

Antallet af aktieejere i C Technologies steg med 40 procent i løbet af januar, og i dag har virksomheden over tusind ejere. Ved uofficiel handel har virksomheden ikke samme pligt til at rapportere om sine aktiviteter. Da Rapidus kontaktede Matteus, ville de for eksempel ikke engang oplyse, hvor stor omsætningen af aktien var.

Det lundbaserede C Technologies’ aktie har firedoblet sin værdi siden årsskiftet. I sidste uge strøg aktiekursen fra 390 til 600 […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • Kvinnor i Lejonkulan

  Rapidus podd Lejonkulan har träffat en lång rad driftiga kvinnliga entreprenörer, och då handlar det om intim hälsa, njutning och relationer. Passa på att lyssna när programledare Jan Dahlqvist tar tempen på deras affärsidéer.

 • Ung börs-vd med miljardmål

  Konsultbolaget Solid X vd Filip Alexanderson är en av Sveriges yngsta börs-vd:ar. Han har kammat hem flera utmärkelser för sitt entreprenörskap. Siktet är nu inställt på att tiofaldiga omsättningen till 1 miljard kronor. Här förklarar han hur det ska gå till.

 • Inwido ser ljusning

  Fönsterbolaget Inwido i Malmö levererar en kvartalsrapport som antyder att det värsta kan vara över på bygg- och renoveringsmarknaden. Orderboken växte organiskt med 10 procent i andra kvartalet. Aktien steg tvåsiffrigt på rapporten.

 • Hänt i vecka 28

  Kvartalsrapporter har dominerat veckans nyhetsflöde från de skånska börsbolagen. Det är en blandad kompott med konjunkturmässigt motstridiga signaler som framträder. En rapport som gav aktielyft var Careiums, med vd Christian Walén.