fredag 19 april 2024

inloggad som

Connect Network åbner i København med fokus på Øresundsregionen

Det verdensomspændende Connect Network etablerer sig i august i København. Målet er at føre forskere og opfindere sammen med risikokapital og iværksættere for at skabe vækstvirksomheder på grundlag af forskningsresultater.

Mens Connect Network er veletableret i Sverige med fire regionalafdelinger, blandt andet i Skåne med forbindelse til Lunds Universitet, så kommer Danmark og København først med nu. Der er allerede nu udpeget en projektleder i København:

— Vi åbner med klar fokus på Øresundsregionen. I udlandet – ikke mindst i USA – er der nu stor fokus på væksten her, siger projektlederen, som af hensyn til sit nuværende job vil være anonym et par uger endnu.

Connect Network er i princippet et nonprofit netværk, som finansieres af sponsorer. Ideen kommer fra San Diego og University of California, hvor Connect blev startet for 15 år siden på initiativ fra erhvervslivet.

Det verdensomspændende Connect Network etablerer sig i august i København. Målet er at føre forskere og opfindere sammen med risikokapital […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Svensk scampi i Lejonkulan

    Veckans avsnitt av podden Lejonkulan gästas av bolaget Cresponix som ska odla hållbar scampi i Sverige. Det är första gången Jan Dahlqvist bjuder in ett bolag helt utan Skånekopplingar.