lördag 30 september 2023

inloggad som

Axis udvikler mobilt Internet

Axis Communications i Lund fortsætter sin ekspansion ved at satse på et nyt forretningsområde: Mobile Internet. Tidligere har Axis primært udviklet netværkstilbehør, for eksempel printerservere og netværkskameraer.

— Vi har ikke udsendt nogle detaljerede oplysninger om det her med Mobile Internet endnu, men vi regner med at kunne gøre det i løbet af et par uger, siger Mikael Nilsson, der tiltrådte hos Axis som viceadm. dir. og strategichef i sidste uge. Han blev rekrutteret fra Ericsson blandt andet på grund af sin kompetence, når det gælder løsninger inden for Mobile Internet.

I december 1999 gik Axis ind som største investor i det højteknologiske firma nBand Communications i Silicon Valley i USA. nBand er et chip-firma, der udvikler løsninger til næste generation af trådløse bredbåndsnetværk. Investeringen var det første skridt i udvidelsen af Axis’ aktivitetsområde.

Axis Communications i Lund fortsætter sin ekspansion ved at satse på et nyt forretningsområde: Mobile Internet. Tidligere har Axis primært […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad