onsdag 17 juli 2024

inloggad som

Connecta åbner kontor i Malmø

Internetkonsulenten Connecta, som i sidste uge købte sin danske kollega Albatros Network, vil også åbne kontor i Malmø. Desuden kan det blive aktuelt med yderligere opkøb i Danmark fremover.

— Vi kigger både på Malmø og København for at se, hvordan vi kan udvide vores aktiviteter. Jeg har personligt gode erfaringer fra regionen fra min tid som adm. dir. hos Enator. I dag tror jeg, at forudsætningerne er endnu bedre, siger Connectas adm. dir. Christer Jacobsson til Rapidus.

Internetkonsulenten Connecta, som i sidste uge købte sin danske kollega Albatros Network, vil også åbne kontor i Malmø. Desuden kan […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • Kvinnor i Lejonkulan

  Rapidus podd Lejonkulan har träffat en lång rad driftiga kvinnliga entreprenörer, och då handlar det om intim hälsa, njutning och relationer. Passa på att lyssna när programledare Jan Dahlqvist tar tempen på deras affärsidéer.

 • Ung börs-vd med miljardmål

  Konsultbolaget Solid X vd Filip Alexanderson är en av Sveriges yngsta börs-vd:ar. Han har kammat hem flera utmärkelser för sitt entreprenörskap. Siktet är nu inställt på att tiofaldiga omsättningen till 1 miljard kronor. Här förklarar han hur det ska gå till.

 • Inwido ser ljusning

  Fönsterbolaget Inwido i Malmö levererar en kvartalsrapport som antyder att det värsta kan vara över på bygg- och renoveringsmarknaden. Orderboken växte organiskt med 10 procent i andra kvartalet. Aktien steg tvåsiffrigt på rapporten.

 • Hänt i vecka 28

  Kvartalsrapporter har dominerat veckans nyhetsflöde från de skånska börsbolagen. Det är en blandad kompott med konjunkturmässigt motstridiga signaler som framträder. En rapport som gav aktielyft var Careiums, med vd Christian Walén.