måndag 2 oktober 2023

inloggad som

Fire danske IT-virksomheder indbudt til teknikmesse i Japan

I slutningen af februar flyver fire danske IT-virksomheder til Japan for at præsentere deres produkter på International Techno Business Forum 2000. De er blevet indbudt af Japan External Trade Organization, som arbejder for at styrke den højteknologiske industri i Japan.

— Vi søger en partner og forhandler i Japan, eftersom vi ikke kender det japanske marked og ved, hvordan vi skal optræde der, siger Kenneth Hallingskov, adm. dir. for Web500, som udvikler software til Internet-publicering.

Danish Probe, International Network Management, Swwwing og Web500 er i konkurrence med virksomheder fra hele verden blevet udvalgt til at deltage på messen, som finder sted i Tokyo den 29. februar og Fukuoka den 2. marts. I alt er 54 virksomheder indbudt. Lande som USA, Tyskland, Israel, Storbritannien, Indien og Korea er repræsenterede, men ikke Sverige.

I slutningen af februar flyver fire danske IT-virksomheder til Japan for at præsentere deres produkter på International Techno Business Forum […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad