lördag 30 september 2023

inloggad som

TimeSpace Radio satser på Tyskland og Frankrig

Den børsaktuelle lundvirksomhed TimeSpace Radio udvikler systemer til trådløs bredbåndskommunikation. I øjeblikket egner systemerne sig primært til Norden og de baltiske lande, men i løbet af en tolvmåneders periode regner man med at lancere en variant til 26 GHz-båndet, som bl.a. passer til det franske og tyske marked.

— Det er det produkt, vi tror mest på, når det gælder volumen, siger adm. dir. Anders Johansson.

År 2000 betyder en meget kraftig ekspansion for TimeSpace Radio. Netop nu rekrutteres en snes personer, heriblandt produktchef, salgschef og markedskommunikator. Virksomheden er også inde i de afsluttende forhandlinger med en række svenske kunder om køb af eksisterende produkter. Anders Johansson regner med, at TimeSpace Radio giver overskud inden for tre år.

I løbet af foråret skal TimeSpace Radios aktie noteres på Stockholmsbørsens O-liste. Samtidig planlægges en nyemission på 100 millioner svenske kroner henvendt til de eksisterende aktieejere. Aktien handles i dag uofficielt via Aros Securities. I fredags lukkede kursen lige under 100 kroner.

Den børsaktuelle lundvirksomhed TimeSpace Radio udvikler systemer til trådløs bredbåndskommunikation. I øjeblikket egner systemerne sig primært til Norden og de […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad