måndag 25 september 2023

inloggad som

USA nyt marked for fingeraftryksteknik

Precise Biometrics fra Lund, eksperter i fingeraftryksidentificering, skal nu til at sælge sine produkter i USA. Selskabet satser også stort på messeudstillinger i løbet af året, samtidig med at softwaren videreudvikles, og der indledes en række såkaldte kundeintegrationsprojekter, hvor produkternes velegnethed for forskellige kunder undersøges.

Den kraftige ekspansion muliggøres i kraft af den lukkede nyemission på 250.000 aktier, som blev bekendtgjort i går. Tre af Icon Medialabs grundlæggere: Johan Staël von Holstein, Jesper Jos Olsson og Erik Wikström investerer sammen med S-E-Bankens småbolagsfond og hedgefond 40 millioner svenske kroner i Precise Biometrics.

— Icons grundlæggere har god kompetence, når det gælder om at bedømme, hvad der er vigtigt i dagens samfund. Vi har mødt hinanden i forskellige sammenhænge og har nærmet os hinanden fra hver sin retning. Jeg tror, at det her kan tilføre os vigtig kompetence, siger Peter Höjerback, adm. dir. for Precise Biometrics.

Precise Biometrics fra Lund, eksperter i fingeraftryksidentificering, skal nu til at sælge sine produkter i USA. Selskabet satser også stort […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad