tisdag 3 oktober 2023

inloggad som

Medicon Valley vokser hurtigt

Samarbejdsorganisationen Medicon Valley Academy lokker stadig flere medlemmer til. I øjeblikket er der registreret 96 medlemmer. Det er især virksomheder, der tilmelder sig. Den nystiftede risikokapitalfond Medicon Valley Capital er et af de senest tilkomne medlemmer.

Medicon Valley Academy blev grundlagt for snart tre år siden for at øge samarbejdet mellem universiteterne, hospitalerne og erhvervslivet i regionen. Hidtil har projektet været finansieret af universiteter og højere læreanstalter samt gennem tilskud fra EU.

Fremover skal pengene hentes hjem via medlemsgebyrer på mellem 5.000 og 500.000 danske kroner per medlem, afhængigt af antal medarbejdere.

— Vi har allerede fået tilstrækkeligt mange medlemmer til at klare os i mindst tre år, eftersom det er den periode man forpligter sig til at betale gebyr. Og der kommer et par nye medlemmer til hver uge, siger Mia Riise Hansen, som er informationschef på Medicon Valley Academy.

Samarbejdsorganisationen Medicon Valley Academy lokker stadig flere medlemmer til. I øjeblikket er der registreret 96 medlemmer. Det er især virksomheder, […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad