fredag 29 september 2023

inloggad som

Aston vil erobre Sverige

IT-kometen Aston IT Group forbereder en større satsning på det svenske marked. Stockholm, Gøteborg og Malmø bliver de primære mål for koncernen, som i dag har godt 800 ansatte og omsætter for over en milliard kroner.

Ved slutningen af året regner Astons ledelse med at have mindst 200-300 konsulenter i Sverige. Men det kan blive endnu flere; det højeste tal, som nævnes, er 400 konsulenter.

— Det må i så fald ske gennem opkøb, men det er heller ikke noget problem. Aston har rigeligt med kapital, og vi opfatter Sverige som et meget vigtigt marked, siger Sverker Nordlander, adm. dir. i det nystiftede svenske datterselskab Aston R5 Team AB.

IT-kometen Aston IT Group forbereder en større satsning på det svenske marked. Stockholm, Gøteborg og Malmø bliver de primære mål […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad