onsdag 23 oktober 2024

inloggad som

Compaq bliver i Nordsjælland

Den danske Compaq-afdeling bliver i Nordsjælland, oplyser Compaqs økonomidirektør, Jens Norgaard. Siden december har spekulationerne floreret om Compaq ville til eksempelvis Ørestaden eller endda Malmø for at udvide. Det skyldtes, at miljøminister, Svend Auken, afslog at gøre et landareal ved Ny Allerødgaard til erhvervsområde. Amtsborgmesteren i Frederiksborg Amt, Lars Løkke Rasmussen, kaldte det en kæp i hjulet for Compaqs ekspansion i Nordsjælland. Men nu leder Compaq videre i området med ydre grænser mod Hørsholm og Farum.

— Det er i det område vores medarbejdere bor, fastslår Jens Norgaard.

Compaq i Nordsjælland har 400 medarbejdere, og i 1998 afløste Compaq IBM på førstepladsen på Danmarks top ti pc-liste i følge analysefirmaet IDC. Adm. direktør for Compaq i Danmark, Walther Thygesen, er netop blevet chef også i Sverige, Norge, Finland og Holland.

Den danske Compaq-afdeling bliver i Nordsjælland, oplyser Compaqs økonomidirektør, Jens Norgaard. Siden december har spekulationerne floreret om Compaq ville til […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon vill digitalisera second hand

    Second hand-shopping är på stark frammarsch – men butikerna har inte råd att hänga med i den digitala utvecklingen. Linnea Lundmark (26), och hennes bolag Soop System har en lösning som Rapidus belönar med en 34:utmärkelse.

  • Bakslag för Camurus

    Camurus i Lund, Sveriges tredje största läkemedelsbolag sett till börsvärde, fick se sin aktie rasa med nästan 10 procent på tisdagen. ”Beskedet från FDA är beklagligt”, säger vd Fredrik Tiberg.

  • Negativ tillväxt för Inwido

    Fönsterbolaget Inwido i Malmö levererar en kvartalsrapport som är mindre dålig än förväntat och aktien stiger på rapporten. Men det finns orosmoln på den pressade bygg- och renoveringsmarknaden.

  • Thule flyttar huvudkontoret

    Thule Groups huvudkontor lämnar de nuvarande lokalerna vid Mobilia i Malmö. Nästa sommar går flyttlasset.