tisdag 3 oktober 2023

inloggad som

Compaq bliver i Nordsjælland

Den danske Compaq-afdeling bliver i Nordsjælland, oplyser Compaqs økonomidirektør, Jens Norgaard. Siden december har spekulationerne floreret om Compaq ville til eksempelvis Ørestaden eller endda Malmø for at udvide. Det skyldtes, at miljøminister, Svend Auken, afslog at gøre et landareal ved Ny Allerødgaard til erhvervsområde. Amtsborgmesteren i Frederiksborg Amt, Lars Løkke Rasmussen, kaldte det en kæp i hjulet for Compaqs ekspansion i Nordsjælland. Men nu leder Compaq videre i området med ydre grænser mod Hørsholm og Farum.

— Det er i det område vores medarbejdere bor, fastslår Jens Norgaard.

Compaq i Nordsjælland har 400 medarbejdere, og i 1998 afløste Compaq IBM på førstepladsen på Danmarks top ti pc-liste i følge analysefirmaet IDC. Adm. direktør for Compaq i Danmark, Walther Thygesen, er netop blevet chef også i Sverige, Norge, Finland og Holland.

Den danske Compaq-afdeling bliver i Nordsjælland, oplyser Compaqs økonomidirektør, Jens Norgaard. Siden december har spekulationerne floreret om Compaq ville til […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad