måndag 20 maj 2024

inloggad som

Fraktkonsult öppnar kontor i Malmö

Det finns stora pengar att spara på fraktkostnaderna i många företag. Top Logic är ett konsultbolag som har specialiserat sig på att hjälpa företag med upphandling av frakttjänster. Nu öppnar de lokalkontor i Malmö.

— Regionen är väldigt het och vi kommer nu nära Nordtyskland och Danmark. På ett par års sikt har vi även planer på att öppna kontor i Danmark, säger Top Logics VD Harry Nilsson som också räknar med att på sikt behöva anställa fler personer till kontoret i Malmö.

Chef i Malmö blir Peter Schlager, som närmast kommer från huvudkontoret i Sollentuna.

Fakta: Top Logic

Top Logic bildades 1992 och har växt från 2 till 23 anställda. Omsättningen ligger kring 15 miljoner svenska kronor. Företaget ägs av VD Harry Nilsson och Unipet AB i Göteborg.

Kunderna är vanligtvis mindre och medelstora företag, men Top Logic har även strukturerat om transporterna mellan krockkudde-tillverkaren Autolivs 25 dotterbolag i Europa. Enligt Harry Nilsson går det ofta att sänka kundernas fraktkostnader med 8-15 procent.

På senare tid har den ökande e-handeln inneburit nya tillväxtmöjligheter för konsulter inom transportbranschen.

Det finns stora pengar att spara på fraktkostnaderna i många företag. Top Logic är ett konsultbolag som har specialiserat sig […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Laserprecision i Lejonkulan

    Nu släpper vi veckans avsnitt av podden Lejonkulan som gästas av laserexperten och Beamonics vd Can Xu. Han har bakgrund […]