Spelplattform för lärare lanseras i dag

HappiPapi lanserar i dag sin plattform där lärare kan bygga egna utbildningsspel baserade på undervisningsmaterial. På sikt är bolagets mål att lansera cirka 50 appar om året, baserade på spelen som utvecklas i plattformen av frivilliga lärare. Plattformen, som består av färdiga mallar för korsord, quiz och andra spel, är gratis att använda. Företaget drivs… Läs mera »

Nytt Malmöbolag utvecklar spelplattform för läromedel

En plattform som lärare kan använda för att bygga egna utbildningsspel baserade på undervisningsmaterial. Det är affärsidén bakom HappiPapi som drivs av entreprenörerna Patrick Larsson och Jens Ode. Plattformen, som består av färdiga mallar för korsord, quiz och andra spel, är i dag gratis att använda. – Vår ambition är att gå ut och marknadsföra plattformen…. Läs mera »

Bransch/Kategori
Företag
Person

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: