Everyday Baby till nya marknader

Lundabolaget Everyday Baby har under hösten lanserat sina produkter i Beneluxländerna och Kroatien, och i slutet av året ska de gå in i Mexiko. Det uppger Fredrik Persson, marknadschef och medgrundare av bolaget. Everyday Baby utvecklar produkter som tallrikar, skålar och bestick med säkerhetsfokus för småbarnsföräldrar. Deras flaggskepp i produktsortimentet är en nappflaska i glas… Läs mera »

Babyprodukter från Lund växer globalt – USA nästa

Förra året femdubblade Ideonföretaget Everyday Baby sin omsättning till knappt åtta miljoner kronor jämfört med föregående år. Nu fortsätter de sin expansion, flyttar till större lokaler och satsar på USA. Trots det oroliga läget i världen så räknar Everyday Baby, som utvecklar produkter med säkerhetsfokus för småbarnsföräldrar, med att fortsätta växa detta år. – Vår… Läs mera »

Bransch/Kategori
Företag
Person

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: