söndag 5 maj 2024

inloggad som

Byrå överger Malmö för nordvästra Skåne

Tidigare Malmöbyrån Manifesto har flyttat till Helsingborg och bryter ny mark i nordvästra Skåne. Tillsammans med pr-byrån Printa ska Manifesto marknadsföra ett nytt bostadsområde i Båstad.

Sedan ett par månader finns Manifesto i centrala Helsingborg. Uppdraget att marknadsföra satsningen på 1.200 nya bostäder i Båstad är den första upphandling man tagit hem tillsammans med en samarbetspartner. Men byrån har också fått flera föredragsuppdrag i sina nya hemtrakter.

— I Höganäs höll jag ett föredrag om ”platsens varumärke” för turistföretagare, och i Landskrona talade jag om ”varför vissa varumärken vinner” för företagare från Landskrona och Svalöv. Det är ungefär lika många engagemang som vi hade i Malmös grannkommuner på tolv år, säger Michael Nilsson som startade Manifesto 1995.

Manifesto består i dag av Michael Nilsson, varumärkesstrateg, Petra Lundin, art director och Daniel Svensson, copywriter.

Jennie Lorentsson

Tidigare Malmöbyrån Manifesto har flyttat till Helsingborg och bryter ny mark i nordvästra Skåne. Tillsammans med pr-byrån Printa ska Manifesto […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Finns det ekonomi i delningsekonomi?

    I dagens avsnitt av Lejonkulan sätter riskkapitalisten och affärsängeln Janne Dahlqvist tänderna i delningsekonomin. Kulan gästas av Emelie Nilsson Sträng som grundat företaget Della8.