torsdag 29 februari 2024

inloggad som

Byrå överger Malmö för nordvästra Skåne

Tidigare Malmöbyrån Manifesto har flyttat till Helsingborg och bryter ny mark i nordvästra Skåne. Tillsammans med pr-byrån Printa ska Manifesto marknadsföra ett nytt bostadsområde i Båstad.

Sedan ett par månader finns Manifesto i centrala Helsingborg. Uppdraget att marknadsföra satsningen på 1.200 nya bostäder i Båstad är den första upphandling man tagit hem tillsammans med en samarbetspartner. Men byrån har också fått flera föredragsuppdrag i sina nya hemtrakter.

— I Höganäs höll jag ett föredrag om ”platsens varumärke” för turistföretagare, och i Landskrona talade jag om ”varför vissa varumärken vinner” för företagare från Landskrona och Svalöv. Det är ungefär lika många engagemang som vi hade i Malmös grannkommuner på tolv år, säger Michael Nilsson som startade Manifesto 1995.

Manifesto består i dag av Michael Nilsson, varumärkesstrateg, Petra Lundin, art director och Daniel Svensson, copywriter.

Jennie Lorentsson

Tidigare Malmöbyrån Manifesto har flyttat till Helsingborg och bryter ny mark i nordvästra Skåne. Tillsammans med pr-byrån Printa ska Manifesto […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Så många svenskar får skatterabatt i Danmark

    Allt fler högavlönade svenskar åtnjuter förmånliga skatteregler i Danmark genom den så kallade forskarskatten. Så här många är de.

  • Lejonet investerar i skånsk lyxtaxi

    Privatchaufförsföretaget The Car vill skala upp sin exklusiva verksamhet utanför Skåne. Vd Tord Rosenlund söker därför nytt kapital i Rapidus podd Lejonkulan – och lejonet hugger.

  • Hon ska leda klimatklustret

    Anita Sindberg är ny vd för hållbarhetshubben Sustainable Business Hub Scandinavia i Malmö. Hon kommer in med stor industriell erfarenhet.