tisdag 7 maj 2024

inloggad som

Rapidus livetwittrar från Malmö näringslivsgala i kväll

Bland de nominerade på Malmö stads näringslivsgala ikväll finns som vanligt en hel del personer och företag som är välkända från Rapidus rapportering. Bland annat har Next Step Dynamics chans att få life science-priset och såväl e-handelsbolaget Boozt som konsult- och rekryteringsbolaget Additude är nominerade till “Årets jobbkomet”.

Dessutom slåss IT- och affärskonsultbyrån Stratiteq med Bona och tryckerikoncernen Exakta om titeln ”Årets Malmöföretag” medan Above Agency kan vinna priset inom kreativa näringar och grundarna bakom Animus Home är nominerade till priset “Årets Näringslivsrookie”. Logga in i vårt arkiv om du vill läsa mer om dessa bolag.

Rapidus är givetvis på plats i minglet och under prisutdelningen. Följ oss på Facebook, Instagram eller Twitter för att hänga med under kvällen!

Bland de nominerade på Malmö stads näringslivsgala ikväll finns som vanligt en hel del personer och företag som är välkända […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Ørsted Sverige trotsar motvind

    Efter fjolårets katastrofresultat skrotar danska Ørsted flera av sina havsvindsprojekt världen över. Men planerna på en massiv utbyggnad i Sverige kvarstår. 

  • Radinn-vd:n tar över elektronikföretag

    Det Malmöbaserade elektronikföretaget J2 Sourcing köper Vellingebolaget 5A som startpunkt för ett nytt affärsområde. Den tidigare Radinn-vd:n Mathias Bergman tar vd-stolen i det köpta bolaget.

  • Rapidus-34:a på nytt jobb

    Rapidus utsåg Ludvig Sjöberg till topp fem bland 34:orna 2022 för sitt arbete med transplatationsbolaget UGKL Science. Nu byter han jobb och blir vd för Moroxite T, ett bolag från Bonesupport-gänget.