lördag 4 maj 2024

inloggad som

Referat: Ibrahim Baylan tror på fossilfritt Sverige före 2040

baylan_ny
I somras slöts en blocköverskridande energiöverenskommelse. En bild när energi- och samordningsminister Ibrahim Baylan och representanter från de andra involverade partierna kramades fick stor spridning. På Rapidus “Efter jobbet”- möte hos E.on berättar Ibrahim Baylan bakgrunden till den ömma bilden.

På mötet berättade Baylan också om hur det var att ha Göran Persson som vigselförrättare, varför det var viktigt att närvara på Investors 100-årsfest och varför det egentligen behövs en samordningsminister i regeringen.

Klicka här för ett snabbt referat med bilder från mötet. I minglet syntes bland andra Aspektas vd Thomas Pålsson, Assa Abloy Entrance Systems kommunikationschef Maria Bergving och Awa Ipros vd Thomas Torounidis.

I somras slöts en blocköverskridande energiöverenskommelse. En bild när energi- och samordningsminister Ibrahim Baylan och representanter från de andra involverade partierna […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Finns det ekonomi i delningsekonomi?

    I dagens avsnitt av Lejonkulan sätter riskkapitalisten och affärsängeln Janne Dahlqvist tänderna i delningsekonomin. Kulan gästas av Emelie Nilsson Sträng som grundat företaget Della8.