fredag 9 juni 2023

inloggad som

Rapidusfrukost i världsklass

|  ,

Frukostmöte 6 december i Lund, värd Sparbanken Skåne.

Vad är ett bra ledarskap, Glenn Solberg?
Är framgångarna värda sitt pris, Bella Gulldén?
Vilka värderingar bör näringslivet ta till sig från elitidrotten?

(Klicka på bilden för att komma direkt till anmälan)

Förbundskapten Glenn Solberg tog Sverige tillbaks till toppen i handboll genom att leda herrlandslaget till EM-guld. Nu laddar han för att göra det ännu bättre i hemma-VM i januari.

Bella Gulldén är Sveriges bästa spelare genom tiderna i damhandbollen, med över 220 landskamper bakom sig. Hon klev av från världstoppen för att prioritera helt andra livsviktiga frågor. Nu ser ni henne som expert i TV. Hon verkar i det dagliga som utvecklingschef och spelare, nu Lugi i Lund.

Hur ser dessa båda stjärnor på att leda med starka värderingar? Hur mycket ska man vara beredd att offra för att nå och hålla sig i världstoppen? Och vad har företagen egentligen att lära av de absolut bästa inom idrotten?

Inte intresserad av handboll? Den här morgonen handlar inte om att skjuta hårdast eller kontra snabbast, utan om att stå för värderingar, sätta mål och vara en stark förebild för andra. Och om att hålla världsklass.

Kom på tisdagen den 6 december till Medicon Village i Lund, så möter Du två Rapidusgäster som vet hur det är att träna, arbeta och tävla under stenhård press. Samtalet leds av Jan Wifstrand.

Värd för mötet är Sparbanken Skåne, OBS, i lokalen Auditorium på Medicon Village. Adress: Scheeletorget 1, byggnad Inspira.

Droppa in från 07.30, var på plats senast 07.45 för kaffe och macka. Mötet är slut klockan nio.

Vi hoppas få se Dig på plats och ber Dig anmäla Din närvaro snarast genom att klicka på denna länk.

Observera att antalet platser är begränsat. Vi räknar med stort intresse, vi är inne i en period där dessa båda gäster exponeras dagligen i media. Rapidus frukostmöten är alltid fullsatta, så anmäl Dig kvickt. 

Välkommen!

Notera att inbjudan enbart går till Rapidus abonnenter personligen samt våra frukostvärdars gäster. Arrangemanget är gratis för våra medlemmar, men vi tvingas debitera en avgift på 500 kronor till dem som trots bindande anmälan uteblir (viktigt för oss att få klara besked!).

Rapidus samarbetar med fyra olika värdar för frukostmötena: Sparbanken Skåne, Advokatfirman Lindahl, PwC samt Hypergene.

Frukostmöte 6 december i Lund, värd Sparbanken Skåne. Vad är ett bra ledarskap, Glenn Solberg? Är framgångarna värda sitt pris, […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


Vårt stora arkiv är ett unikt dokument över Öresundsregionens näringsliv

Samarbetspartners

Castellum
Zacco
pwc
Hypergene
Sparbanken Skåne
Lindahl