lördag 18 maj 2024

inloggad som

IBM satsar på Lundabolag

|  
|  

PainDrainer har blivit antagna till IBM Accelerator, som ska hjälpa Lundabolaget att utveckla en B2B-försäljning och nästa generations app. 

– Programmet kommer att löpa över tolv till 18 månader, säger PainDrainers vd Erik Frick. 

IBM erbjuder genom sin accelerator konsulter inom allt från affärs- till teknikutveckling. Samtidigt får PainDrainer tillgång till IT-jättens och dess partners teknikplattformar och möjlighet att använda dem i vidareutvecklingen av sin produkt. Erik Frick är övertygad om att det blir en språngbräda för bolaget. 

– Vi har identifierat tre distinkta inriktningar i samarbetet med IBM: Vi får för det första rådgivning och en ny teknikplattform där vi kan göra betydligt fler nya saker med appen och den bakomliggande AI motorn för att komma ännu längre från konkurrensen. Vi ska även utvärdera möjligheten för en molnlösning och eventuellt även implementera en. Det tredje spåret är att sätta en affärsstruktur för B2B-försäljning, säger Erik Frick.

PainDrainer har i år lanserat sin app till konsumenter och nyligen börjat marknadsföra den i olika digitala kanaler. Det arbetet sker parallellt med samarbetet med IBM.

Emiliano Strauss

PainDrainer har blivit antagna till IBM Accelerator, som ska hjälpa Lundabolaget att utveckla en B2B-försäljning och nästa generations app.  – […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Laserprecision i Lejonkulan

    Nu släpper vi veckans avsnitt av podden Lejonkulan som gästas av laserexperten och Beamonics vd Can Xu. Han har bakgrund […]