tisdag 22 oktober 2024

inloggad som

Internationella chefsrekryterare startar i Malmö

|  
|  

Chefrekryterarna AIMS International startar sitt första sydsvenska kontor och har värvat två Alumni-avhoppare för att leda etableringen. 

– AIMS International är i dag en etablerad aktör i Stockholm och vi vill bli fyra till fem personer på sikt här nere. Vi upplever nu att det finns ett stort behov av kvalitativ rådgivning och där ser vi att vi kan bidra till både företagen och ledare i regionen vilket motiverar oss, säger Emma Lindén (till vänster i bilden).

Förra veckan var hennes sista på Alumni efter tio år i företaget. Tillsammans med tidigare Alumni-kollegan Louise Brondin Månsson ska hon leda AIMS sydsvenska satsning.

AIMS International specialiserar sig på rekrytering av toppchefer, eller executive search. Bolaget har sin bas i Wien i Österrike och finns i över 50 länder, med kontor i Stockholm och Köpenhamn bland annat.

– Vi kommer att utgå från Malmö, med fokus på södra Sverige. Vi har en stark lokal förankring genom många år i branschen och nu väver vi samman det med den globala expertis som AIMS International erbjuder. Fokus med verksamheten ligger på rekrytering och utveckling av ledare.  Målet är att etablera oss som en stark lokal och regional partner med fokus på kvalitet och personligt engagemang där en styrka ligger i att kunna hjälpa kunderna även utanför Norden, säger Emma Lindén.

Emiliano Strauss

Chefrekryterarna AIMS International startar sitt första sydsvenska kontor och har värvat två Alumni-avhoppare för att leda etableringen.  – AIMS International […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Dags för årets 34:or

    Äntligen! Nu är årets lista klar med 34 företagare som är max 34 år – som ska få en eloge för flit, smarthet och framgång.

  • Curastream automatiserar läkarjournal

    Mer tid för patienter och mindre tid på journalskrivande. Det är tanken bakom Curastream AI:s mjukvarulösning som skriver journalen redan medan läkaren pratar med patienten. Här årets första nya 34:a.

  • Peab-ägaren dubblar donationerna

    Mats Paulssonstiftelserna dubblar årets donationer till skånsk life science-forskning. Detta för att hedra att instiftaren och Peab-grundaren Mats Paulsson fyllt 80 år. Så här mycket pengar blir det.

  • Den akuta krisen i Tretton37 är avvärjd

    IT-konsultbolaget Tretton37 från Lund har utretts av Kronofogden för obetalda skatteskulder i mångmiljonklassen. Rapidus kan dock meddela att bolaget har betalt av skulderna. Därmed är den mest akuta krisen i bolaget avvärjd.