måndag 29 april 2024

inloggad som

MIndpark öppnar på Slagthuset i Malmö

Helsingborg, Lund, Hyllie… nästa kontorshotell för Mindpark blir på Slagthuset i Malmö. Helsingborgskonceptet siktar på att öppna i september i år tillsammans med Internetstiftelsens mötesplats Goto 10, som sedan tidigare finns i Stockholm.

– Vi etablerar ett Mindpark i tre plan. På bottenplanet har vi ett café som delar ytan med Goto 10 och sedan blir det två våningar med coworking för Mindpark, säger Sanna Kahlström, delägare och ansvarig för Mindparks expansion, till Rapidus.

Totalt räknar hon med att 40 företag ska rymmas i de nya lokalerna, som delas mellan kontor och öppna skrivbordsytor. Samtidigt håller Mindpark i Helsingborg på att byggas ut. Men några fler etableringar i Skåne är inte aktuella den närmaste tiden.

– Härnäst tittar vi norrut, mot Halmstad eller Göteborg. Jag tror vi är nöjda i Skåne för den här etappen, tanken är att de befintliga ytorna i Helsingborg, Lund och Hyllie ska växa innan vi öppnar fler, säger Sanna Kahlström.

Niclas Lindstrand

Helsingborg, Lund, Hyllie… nästa kontorshotell för Mindpark blir på Slagthuset i Malmö. Helsingborgskonceptet siktar på att öppna i september i […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon återvinner elbilsbatterier

    Veckans Lejonkulan gästas av Raula Runsten, medgrundare av Rebaba som utvecklar system för energilagring i industriell skala med hjälp av uttjänta elbilsbatterier.