fredag 19 april 2024

inloggad som

Inbjudan: Rapidus frukostmöte den 24 maj med framtidens storföretag

Frukostmöte 24 maj i Lund, värd Sparbanken Skåne

Hur långt har ni kvar till en världsledande position, Fredrika Gullfot och Jan Erik Solem?

Och när går ni från burn rate till plus? 

Både Simris Alg och Mapillary har slagit omvärlden med häpnad när det gäller innovationshöjd och nytänkande. Jan Erik Solems bildanalysidé för att skapa bättre kartor och beslutsunderlag över vida världen och Fredrika Gullfots kostideologi helt baserad på odling av alger väcker global uppmärksamhet sedan länge. Och investerarna har visat dessa två företagare från skilda världar stort förtroende.

Men når de ända fram? Mapillary utnämndes nyligen till Årets Rapidusföretag och Simris Alg creddades för sin revolutionerande idé i Rapidusbaren redan för sju år sedan. Står dessa båda skånska innovationsföretag inför sina slutliga genombrott nu?

 

Kom fredagen den 24 maj till Grand Hotel i Lund, så får du veta massor du inte visste om två stjärnor med växande lyskraft på företagarhimlen. De båda intervjuas av Jan Wifstrand på Rapidus tredje frukostmöte för året.

Värd för mötet är Sparbanken Skåne, OBS på Grand i Lund.

Droppa in från 07.30, var på plats senast 07.45 för kaffe och smörgås. Mötet är slut klockan nio.

Vi hoppas få se Dig på plats och ber Dig anmäla Din närvaro snarast genom att klicka på länken.

 

Observera att antalet platser är begränsat. Rapidus frukostmöten är alltid fullsatta, så anmäl Dig kvickt. (Bilister, parkera enklast i garaget under Lund C, där finns alltid plats.)

Notera att inbjudan enbart går till Rapidus abonnenter personligen samt våra frukostvärdars gäster. Arrangemanget är gratis för våra medlemmar, men vi tvingas debitera en avgift på 500 kronor för dem som trots bindande anmälan uteblir (viktigt för oss att få klara besked!).

 

Välkommen!

Rapidus samarbetar med fyra olika värdar för frukostmötena:

Sparbanken Skåne, Advokatfirman Lindahl, PwC samt Hypergene.

 

 

 

 

 

 

 

Frukostmöte 24 maj i Lund, värd Sparbanken Skåne Hur långt har ni kvar till en världsledande position, Fredrika Gullfot och […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Från storm till krasch för Maersk

    Det var en båt chartrad av Maersk som körde in i Frances Scott Key Bridge i Baltimore för två veckor sedan. Olyckan är dock inte den enda som drabbat det danska rederiet på senare tid. Och aktiekursen har rasat.

  • Nya pengar till Gridly

    Helsingborgsbolaget Gridly får in tunga investerare i en ny kapitalrunda. Det kommer att innebära nyanställningar i Helsingborg, men mest i Vietnam.

  • Vill bli först i nästa generation datorspel

    Realistiska datorspelskaraktärer är nyckeln till nästa generation datorspel. Det menar Andreas Rodman, grundare och vd för uppstartsbolaget Lingotion, som vill bli först med den nya tekniken.