torsdag 11 juli 2024

inloggad som

Inbjudan: Rapidus frukostmöte den 24 maj med framtidens storföretag

Frukostmöte 24 maj i Lund, värd Sparbanken Skåne

Hur långt har ni kvar till en världsledande position, Fredrika Gullfot och Jan Erik Solem?

Och när går ni från burn rate till plus? 

Både Simris Alg och Mapillary har slagit omvärlden med häpnad när det gäller innovationshöjd och nytänkande. Jan Erik Solems bildanalysidé för att skapa bättre kartor och beslutsunderlag över vida världen och Fredrika Gullfots kostideologi helt baserad på odling av alger väcker global uppmärksamhet sedan länge. Och investerarna har visat dessa två företagare från skilda världar stort förtroende.

Men når de ända fram? Mapillary utnämndes nyligen till Årets Rapidusföretag och Simris Alg creddades för sin revolutionerande idé i Rapidusbaren redan för sju år sedan. Står dessa båda skånska innovationsföretag inför sina slutliga genombrott nu?

 

Kom fredagen den 24 maj till Grand Hotel i Lund, så får du veta massor du inte visste om två stjärnor med växande lyskraft på företagarhimlen. De båda intervjuas av Jan Wifstrand på Rapidus tredje frukostmöte för året.

Värd för mötet är Sparbanken Skåne, OBS på Grand i Lund.

Droppa in från 07.30, var på plats senast 07.45 för kaffe och smörgås. Mötet är slut klockan nio.

Vi hoppas få se Dig på plats och ber Dig anmäla Din närvaro snarast genom att klicka på länken.

 

Observera att antalet platser är begränsat. Rapidus frukostmöten är alltid fullsatta, så anmäl Dig kvickt. (Bilister, parkera enklast i garaget under Lund C, där finns alltid plats.)

Notera att inbjudan enbart går till Rapidus abonnenter personligen samt våra frukostvärdars gäster. Arrangemanget är gratis för våra medlemmar, men vi tvingas debitera en avgift på 500 kronor för dem som trots bindande anmälan uteblir (viktigt för oss att få klara besked!).

 

Välkommen!

Rapidus samarbetar med fyra olika värdar för frukostmötena:

Sparbanken Skåne, Advokatfirman Lindahl, PwC samt Hypergene.

 

 

 

 

 

 

 

Frukostmöte 24 maj i Lund, värd Sparbanken Skåne Hur långt har ni kvar till en världsledande position, Fredrika Gullfot och […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • Tunga utmaningar i Höganäs

  Metallpulvertillverkaren Höganäs är inne i en storm av utmaningar. Företaget i nordvästra Skåne är Sveriges sjuttonde största utsläppare av koldioxid. Så kan det inte fortsätta. Och vd Henrik Ager berättar vad omställningen till elbilar innebär.
  – Vi har fyra-fem år på oss att ställa om, säger han i en intervju med Rapidus.

 • Renstädat i Wihlborgs

  Wihlborgs befinner sig mycket nära toppen av sina räntekostnader. Samtidigt ser nedskrivningarna av fastighetsvärden ut att närma sig slutet. Det framgick när fastighetsbolaget med vd Ulrika Hallengren presenterade rapporten för andra kvartalet på måndagen.

 • Hänt i vecka 27

  Förvärv och försäljningar. Det händer saker i det skånska näringslivet även efter att sommarlugnet börjat lägga sig. Här är en summering av de viktigaste affärsnyheterna under den gångna veckan.