söndag 8 september 2024

inloggad som

… vars vd lämnar i juni

|  
|  

Susanne Magnusson lämnar sin tjänst som vd för Business Region Skåne och blir enhetschef för GSF Löneservice, som hanterar lönerna för alla anställda i Region Skåne.

– Jag vill pröva mina vingar inom en annan del av organisationen och är verkligen jätteglad över att få göra det. Det är en styrka i en stor organisation att kunna byta arbete utan att byta arbetsgivare, säger hon till Rapidus.

Finns det något samband med osäkerheten som varit om det finansiella stödet och att du lämnar Business Region Skåne?

– O nej, absolut inte! Den här typen av utnämningar tar tid så jag sökte den nya tjänsten för ett tag sedan.

Susanne Magnusson blev vd för Business Region Skåne 2017. Hon har samtidigt varit administrativ chef för Region Skånes avdelning för regional utveckling och har i den rollen varit delaktig i BRS-koncernen sedan den skapades 2008. Den nya tjänsten tillträder hon den 19 juni.

Niclas Lindstrand

Susanne Magnusson lämnar sin tjänst som vd för Business Region Skåne och blir enhetschef för GSF Löneservice, som hanterar lönerna […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Bolaget som tar in 1,1 mdr på en dag

    För vissa går det lätt att få riskkapital. Här är bolaget som på onsdagen sonderade intresset för att pytsa in 1 miljard kronor. Samma kväll fanns löften om 1,1 miljarder.

  • Fåhraeus fyller på sin fond

    Serieentreprenören Christer Fåhraeus räknar med att ha 700 Mkr i torrt krut till årsskiftet i sin investeringsfond FSG 2. Det senaste förvärvet är en mindre andel i Göteborgsföretaget Promimic.

  • Mer EU-pengar till skånska aktörer

    Skåne har utnämnts till att vara en av EU:s 151 “Region Innovation Valleys”, innovationsregioner. Initiativet ska hantera EU:s samhällsutmaningar och stärka den gemensamma konkurrenskraften.