fredag 9 juni 2023

inloggad som

Hur ska näringslivet bidra till en socialt hållbar värld, Sophie Stenbeck?

Och vilka av dina startup-satsningar kan bli nya techjättar med global påverkan?

RAPIDUSFRUKOST 4 december
Värd: Scandic Triangeln/K2 Search
Plats: Scandic Triangeln, Malmö

Hon är Jan Stenbecks dotter, men har valt att gå en helt egen väg vid sidan av familjeimperiet, med sina investeringar och sin tid. Hon driver sedan många år ett målmedvetet arbete med olika sociala initiativ, som Child 10, som håller toppmöte i Malmö i år, och i den egna stiftelsen Sophie Stenbeck Family Foundation.

Men numera lägger hon också sin kraft på satsningar i nya, heta teknikbolag, med kapital från Max Ventures, där hon är partner. Och nu är hon även verksam i mediabranschen genom sin investering och styrelsepost i Penske Media Corp, som äger närmast ikoniska tidskrifter och digitala kanaler som RollingStone och Variety.

Hur vill hon utveckla sitt och näringslivets ansvarstagande för en socialt hållbar värld?
Hur kan sociala entreprenörer få en större roll i samhällsutvecklingen?
Och är hon och Max Ventures beredda att utvidga sina hittills mycket begränsade satsningar i Sverige?

Tisdagen den 4 december möter Jan Wifstrand Sophie Stenbeck, ordförande i Hugo Stenbecks stiftelse, grundare av Sophie Stenbeck Family Foundation, styrelseledamot i Drottning Silvias World Childhood Foundation, och mycket mera. Missa inte detta tillfälle att möta en toppintressant ung näringslivsprofil med hela världen som arbetsfält, som sällan syns i Sverige och som ransonerar sina offentliga framträdanden till ett minimum. Det är första gången Sophie Stenbeck deltar på en scen i Skåne.

Värd för detta möte är Scandic Triangeln. Frukosten bjuder K2 Search på.

Droppa in från 07.30, var på plats senast 07.50 för kaffe och macka på Scandic Triangeln, Triangeln 2 i Malmö. Mötet är slut klockan nio. Observera, ny lokal alltså, för Rapidus frukost.

Vi hoppas få se Dig på plats och ber Dig anmäla Din närvaro snarast genom att klicka här.

Observera att antalet platser är begränsat. Vi räknar med mycket stort intresse för detta möte. Häng på, det blir fullbokat snabbt.

Notera även att inbjudan enbart går till Rapidus abonnenter personligen samt våra olika frukostvärdars gäster. Arrangemanget är gratis, men vi debiterar en avgift på 500 kronor för den som trots bindande anmälan uteblir. Meddela alltså återbud om Du får förhinder.

Välkommen!

Rapidus samarbetar i övrigt med tre olika värdar för frukostmötena: EY, Sparbanken Skåne och Moll Wendén Advokatbyrå.

Och vilka av dina startup-satsningar kan bli nya techjättar med global påverkan? RAPIDUSFRUKOST 4 december Värd: Scandic Triangeln/K2 Search Plats: […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


Vårt stora arkiv är ett unikt dokument över Öresundsregionens näringsliv

Samarbetspartners

Castellum
Zacco
pwc
Hypergene
Sparbanken Skåne
Lindahl