söndag 3 december 2023

inloggad som

Nya värvningar på Debricked och Minc

Tidigare Minc-chefen Mårten Öbrink har blivit invald som ordförande i styrelsen för Malmöbolaget Debricked, som sitter just på Minc. I styrelsen kommer han göra Niclas Mollin, tidigare vd på InRiver, Jon Carvell, vd på QGroup, och LU Holdings Erik Larsson sällskap. Debricked är en LTH-avknoppning som utvecklat ett verktyg för att skydda mjukvaran i uppkopplade prylar från intrång.

Samtidigt har Minc Incubator själva värvat en ny affärscoach i Kinga Broel-Plater. Hon har tidigare arbetat bland annat som finanskonsult för J.P. Morgan och Citigroup. Senast kommer hon från Sony Mobiles Next Step-program och Innovation Skåne. Kinga Broel-Plater blir den nya inkubatorchefen Jonas Jönssons första rekrytering sedan han tog över efter Petra Birkhofer för en månad sedan.

Tidigare Minc-chefen Mårten Öbrink har blivit invald som ordförande i styrelsen för Malmöbolaget Debricked, som sitter just på Minc. I […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad