onsdag 7 juni 2023

inloggad som

Iskyla krävs för höstens affärer – välkommen tillbaka!

Känns hjärnan kokt i sommarhettan? Håll ut, snart nog blir det svalare. Och med val i både Sverige och USA som kan kasta om spelplanen rejält gäller det att hålla huvudet kallt under hösten för att kunna göra bra affärer.

I dag bjuder Rapidus på en sammanfattning av sommarens viktigaste nyheter som gått pressen förbi, så att du som Rapidus-läsare ska vara helt uppdaterad. Nästa vecka drar vår ordinarie utgivning igång med helt exklusiva nyheter, men redan imorgon publicerar vi höstens första analys.

Jag kan även tipsa om Rapidus nästa frukostmöte, som blir 27 september i Lund med en verklig tungviktare på scen. Inbjudan kommer om några veckor. Så välkommen till en rafflande höst med Rapidus. Nu kör vi!

/Erik Olausson,
chefredaktör

Känns hjärnan kokt i sommarhettan? Håll ut, snart nog blir det svalare. Och med val i både Sverige och USA […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


Vårt stora arkiv är ett unikt dokument över Öresundsregionens näringsliv

Samarbetspartners

Castellum
Zacco
pwc
Hypergene
Sparbanken Skåne
Lindahl