söndag 5 maj 2024

inloggad som

Referat: Näringslivets svettiga miljardrullning synas i sömmarna

När både traditionell reklam och digitaliserad annonsering i allt högre grad karaktäriseras av brus seglar sponsringen upp som ett säkrare sätt att sticka ut. Men trots att sponsormarknaden växt är exemplen på sofistikerade och innovativa satsningar få.

Morgonens Rapidusfrukost gästades av Cecilia Perlind, kommunikationschef på Kantar Sifo och en av Sveriges främsta experter på sponsring, handbollsherrarnas förbundskapten Kristján Andrésson och Stefan Lövgren, tidigare en av världens bästa vänsternior och numera vd för svenska handbollslandslagets marknadsföringsbolag. Det blev tvära kast mellan ämnen som investeringssyften och gurkburkar, emotionella värden och “Bengan Boys”.

Klicka här för att komma till ett snabbt referat med bilder från mötet. I minglet syntes bland andra Henrik Önnerheim, HiQ:s vice vd i region syd, Cecila Arkestad som är nybliven chef för Stiftelsen Partnerskap vid Ekonomihögskolan i Lund samt Lotta Axelsson, seniorrådgivare på Kairos Future.

När både traditionell reklam och digitaliserad annonsering i allt högre grad karaktäriseras av brus seglar sponsringen upp som ett säkrare […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Finns det ekonomi i delningsekonomi?

    I dagens avsnitt av Lejonkulan sätter riskkapitalisten och affärsängeln Janne Dahlqvist tänderna i delningsekonomin. Kulan gästas av Emelie Nilsson Sträng som grundat företaget Della8.