onsdag 17 april 2024

inloggad som

Nya värvningar på Region Skåne och Forefront Consulting

Daniel Kronmann är sedan september ny tillförordnad chef för enheten Innovation och entreprenörskap i Region Skåne. Enheten ligger under avdelning för regional utveckling där Ulrika Geeraedts nyligen tillträdde som utvecklingsdirektör. Daniel Kronmann efterträder Carin Daal, som har gått vidare till kommunikationsbyrån Giv Akt i Malmö. Daniel Kronmann arbetade även tidigare på Region Skåne med ansvar för innovationsområdet smarta material. De två övriga innovationsområdena är personlig hälsa samt smarta och hållbara städer.

Forefront Consulting Group har värvat Eva Ohlstenius till sitt Malmökontor. Hon kommer senast från vd-tjänsten i affärsängelnätverket Connect Sverige, region syd, och har ett förflutet som regionchef för Företagarna. Forefront Consulting Group har i år fördubblat antalet konsulter vid Malmökontoret till 20 stycken. Företaget har sitt säte i Stockholm och är ett verksamhets- och IT-konsultbolag med runt 260 anställda.

Rapidus

 

Daniel Kronmann är sedan september ny tillförordnad chef för enheten Innovation och entreprenörskap i Region Skåne. Enheten ligger under avdelning […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • Miljonregn över skånska startups

  ,
  Almi Invest har säkrat 1,6 miljarder kronor till nya investeringar, ett glädjebesked för svenska entreprenörer. Nu kan Rapidus avslöja hur stor del av kakan som går till skånska bolag. 

 • Det offentliga räds inte NIS2

  I EU-direktivet NIS2 omfattas såväl kommuner som lärosäten och Region Skåne i sin helhet av nya cybersäkehetsregleringar. Trots att flera kommuner har blivit hackade så sent som i år anser stora skånska förvaltningar att de redan lever upp till de nya kraven.

 • Sandberg donerar 100 Mkr

  Sandberg Development donerar 10 miljoner kronor per år i tio år till Malmö universitet. Pengarna ska gå till universitetets vattenforskning.