lördag 11 maj 2024

inloggad som

Dubblad omsättning för e-handelsmjukvara från Malmö

Malmöbolaget Billmate dubblar omsättningen från två till fyra miljoner. Samtidigt får bolaget en ny vd.

MattiasHultbergBillmate– Vi kommer satsa rejält på expansion, framförallt när det gäller utveckling av personal, säger nya vd:n Mattias Hultberg till Rapidus.

Han är grundare av tand-och hudvårdsbolaget Beconfident i Helsingborg, som han drivit de senaste sex åren.

Billmate utvecklar och säljer betallösningar för e-handlare. Den senaste egenutvecklade produkten är en tjänst som innebär att kunden ska kunna betala direkt för en vara genom att klicka på en länk eller bild och därefter fylla i sin e-postadress och person- eller organisationsnummer utan att gå genom en kassa. Bland kunderna syns Skånemejerier, Malmö Redhawks samt bygg- och trädgårdsvaruhuskedjan Harald Nyborg.

Billmate knoppades av 2013 från Invoice Finance 2013, som sysslar med fakturaköp och inkassoverksamhet. Invoice Finance ägs av bland andra Tibia Konsult via dotterbolaget Holahög samt BioActive Polymers vd Fredrik Lindblad.

Sju personer arbetar i Billmate. Bolagets tidigare chef Johan Lindberg kvarstår som vd för Invoice Finance och styrelseledamot i Billmate.

Emily Binks

Malmöbolaget Billmate dubblar omsättningen från två till fyra miljoner. Samtidigt får bolaget en ny vd. – Vi kommer satsa rejält […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Explosiv marknad i Lejonkulan

    Cirka 30 procent av Ukrainas yta sägs vara kontaminerad med landminor och odetonerad ammunition, som i dagens takt skulle ta hundratals år att röja. Malmöbolaget EO Dynamics utvecklar AR-teknik för att öka tempot på den internationella minröjningen