fredag 26 april 2024

inloggad som

Fem snabba till Rickard Häll…

… som tillsammans med bland andra kollegan Daniel Gadd arrangerar Doers’ Event på Moriskan i Malmö på torsdag nästa vecka.

Vad är Doers’ Event?

— Det är ett event för entreprenörer, av entreprenörer, som vi arrangerar varje år. Vi sätter allt fokus på entreprenörer och entreprenörskap och samlar intressanta och duktiga personer ur olika branscher under ett tak, för att de ska kunna utbyta erfarenheter och idéer.

Vad händer under dagen?

— Det blir ett antal inslag med föreläsningar, diskussioner och olika break-out-sessions med entreprenörsutmaningar, coachning, speeddates och företagsaccelerator.

Är det bara entreprenörer som blir insläppta?

— Många andra event lockar till sig politiker, tjänstemän och konsulter, vi är unika genom att bara rikta oss till de som faktiskt driver egna företag. Just att lyfta fram entreprenörer, personer av kött och blod som får saker att hända, tycker vi är viktigt.

Vilken av föreläsarna ska man inte missa?

— Ingen såklart, alla har sin unika story att förmedla. Men vi är till exempel väldigt glada för att vi har Niklas Adelberth, medgrundaren av Klarna, och Jessica Löfström, grundare och vd för Expandera Mera, på plats.

Vad ska man få med sig från dagen?

— Vi tror att det här kommer att möjliggöra konkreta affärsmöjligheter och att man som deltagare stärks i sitt entreprenörskap och känner sig taggad att driva sitt företag vidare.

Jennie Lorentsson

… som tillsammans med bland andra kollegan Daniel Gadd arrangerar Doers’ Event på Moriskan i Malmö på torsdag nästa vecka. […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Så mycket tjänade skånska börs-vd:ar 2023

    Peter Nilsson, vd för Trelleborg, var Skånes bäst betalda börs-vd 2023. Men ytterligare tolv vd:ar tjänade över 10 Mkr. Rapidus har listan över Skånes bäst betalda börs-vd:ar. Så här mycket tjänade de under 2023.

  • Fetast plånbok vinner

    Efter en tolfteplats av fjorton i SHL måste något göras med hockeylaget Malmö Redhwaks. I brist på kommunalt stöd behövs det nya och kreativa samarbeten med näringslivet.

  • Blandad kompott i rapportfloden

    Fortsatt svag efterfrågan medan kostnadsjakt i bolagen putsar resultaten. Det är den trend som går att utläsa ur de skånska börsbolagens rapporter för det första kvartalet, även om bilden är mycket blandad. Vi sammanfattar mer än ett dussin färska skånska rapporter.