lördag 20 april 2024

inloggad som

Stricent får venturekapital fra London

Bio/IT-firmaet Stricent AB i Lund får Novalis Capital Limited som ny delejer. Det betyder at selskabets finansiering er sikret i det mindste frem til nytår, ifølge adm. dir. og grundlægger Jerker Ringström som også har grundlagt Clinical Data Care i Lund.

Det drejer sig om en løbende finansiering og Novalis, et svenskejet investeringsselskab baseret i London, vil ende med at eje 30 procent af Stricent. Virksomheden har søgt kapital siden sidste efterår, og håbede at få tilført 60 millioner svenske kroner, men så mange penge drejer det sig ikke om i den nuværende situation.

Planen er at Stricent skal nå positivt cashflow i første kvartal 2004. Det mener Jerker Ringström vil være muligt ved hjælp af flere nye aftaler der indgås inden længe. Nogen yderligere finansiering søger man ikke i øjeblikket.

Stricents aktiviteter er primært baseret på to stykker software, Abiocess og Trial-on-Line. Abiocess lagrer information fra hele processen omkring udvikling af et lægemiddel, såvel tekniske og medicinske som økonomiske data. Produktet vil blive tilpasset efter hver enkelt kundes behov og skal være færdigudviklet i starten af næste år. Trial-on-Line anvendes til indsamling af data i kliniske afprøvninger og blev købt fra konkursboet efter Lundselskabet adDoc. Det er blevet videreudviklet af Stricent og skal markedsføres inden længe.

Bio/IT-firmaet Stricent AB i Lund får Novalis Capital Limited som ny delejer. Det betyder at selskabets finansiering er sikret i […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Svensk scampi i Lejonkulan

    Veckans avsnitt av podden Lejonkulan gästas av bolaget Cresponix som ska odla hållbar scampi i Sverige. Det är första gången Jan Dahlqvist bjuder in ett bolag helt utan Skånekopplingar.