tisdag 25 juni 2024

inloggad som

Adm. dir. klar til IT Øresund

IT Øresund får i dag sin første adm. dir., når Peter Höjerback tiltræder stillingen. Han har tidligere været adm. dir. for børsnoterede Precise Biometrics og sektionsschef hos IT-virksomheden Axis i Lund.

— Vi skal etablere Øresund som en spændende IT-region for studenter, forskere, virksomheder og kapital. IT-industrien er større på Sjælland og består i højere grad af konsulent- og serviceydelser, mens Skåne har mere elektronisk og udviklingsnær IT-industri, siger Peter Höjerback, som mener, at regionen stadig i for høj grad består af to centre, der har brug for at samarbejde noget mere.

— Øresundsregionen er lige så stor inden for IT som Stockholm og et fuldgyldigt alternativ for virksomheder, der skal etablere sig i Norden.

Rekrutteringen af en adm. dir. betød startskuddet til en øget aktivitet for IT Øresund. Blandt andet skal spørgsmålet om en fremtidig medlemsbaseret organisation undersøges. En dansk medarbejder er under ansættelse til det nye kontor i Øresundshuset i København, hvor blandt andet Medicon Valley Academy og Copenhagen Capacity sidder. I Lund er kontoret for nylig flyttet til forskerparken Ideon.

IT Øresund får i dag sin første adm. dir., når Peter Höjerback tiltræder stillingen. Han har tidligere været adm. dir. […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon sätter 1 miljard i rullning

    Det tog ett år, men nu har klimatinvesteringsfonden Pale Blue Dot börjat investera i sin andra fond. 1 miljard kronor väntar på att finna rätt adresser i hela världen i form av såddkapital till startups som jobbar klimatsmart. Heidi Lindvall, partner och en av fondens grundare, berättar för Rapidus.

  • Miljardavtalet sprack

    Bioteknikföretaget Aqilions samarbetsavtal med läkemedelsjätten Merck avslutas. Av avtalet som hade potential att ge Aqilion 10 miljarder kronor, blir alltså intet.