måndag 2 oktober 2023

inloggad som

CD’er med morgenavisen ingen e-handelssucces

Avisen Kristianstadsbladets forsøg på i samarbejde med pladebutikken Skivlagret at sælge CD’er via internettet til avisens abonnenter er ikke blevet den succes, man havde regnet med.

Da forsøget blev indledt i marts i år var forventningerne høje. I kraft af at CD’erne kunne leveres sammen med avisen allerede næste morgen, mente man at have løst et af e-handlens store problemer: hurtig og effektiv levering. Modellen skulle efter en testperiode kunne anvendes til en lang række e-handelsprodukter.

— Men det har ikke været nogen succes. Nu er vi nede på en CD om dagen eller deromkring. Det var bedre da vi startede, men det vel nyhedens interesse, og så markedsførte vi tjenesten dengang, siger Kristianstadsbladets marketingchef Hans Järsberg.

Han havde selv regnet med en omsætning på 10-15 CD’er om dagen. Fejlen, mener han, ligger i prisen, der er den samme som i Skivlagrets butik. Desuden tillægges en afgift på 20 svenske kroner for at få CD’en leveret i postkassen.

Trods modgangen regner han alligevel med, at forsøget fortsætter, men i så fald er lavere priser en nødvendighed. Planerne om til efteråret at udvide tjenesten i samarbejde med en boghandel i Kristianstad bibeholdes også.

Avisen Kristianstadsbladets forsøg på i samarbejde med pladebutikken Skivlagret at sælge CD’er via internettet til avisens abonnenter er ikke blevet […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad