Bildreferat: PwC och Rapidus presenterade 34orna 2021

På måndagskvällen samlades Skånes unga stjärnskott i form av 34orna, i PwC:s lokaler i Malmö. Lobbyn fylldes snabbt med unga entreprenörer och några äldre som kommit för att lyssna och mingla.

ComVals vd Alice Larsson var en av 34ornas topp fem som presenterades under kvällen. Hon avslöjade bland annat att hon lämnar ComVal vid årsskiftet och bjöd på munhuggeri med Rapidus chefredaktör Niclas Lindstrand.

– Jag har följt listan tidigare, säger Alice Larsson när hon klivit ned från scenen.

En av de som fick vara med för sista gången var Eletives vd Marcus Wennmo, som snart fyller 35. Det var tredje gången gillt och han har stora planer för bolaget som utvecklar verktyg för medarbetarundersökningar.

– Vi ska dubbla antalet anställda nästa år och gå från 40 till 80 anställda, berättade han.

En annan högaktuell 34a som syntes i vimlet var Kushagr Punyani. Han har haft ett hektiskt år med två noteringar i ryggen, med Spermosens och Diagonal Bio. I år var han inte med i förstafemman, men vi vågar chansa på att han kvalificerar under åren som kommer-

– Jag är hedrad av att få vara här, sa han och intygade att nästa år kommer fortsätta att vara hektiskt.

Klicka här för att se fler mingelbilder från kvällen. Till er som missade detta: vi ses nästa år!

Mette Carlbom

Bransch/Kategori
Företag

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: