onsdag 17 april 2024

inloggad som

Frank Hennekens blir ny vd på Stratiteq

Konsultbyrån Stratiteq i Malmö värvar Tretton37:s tidigare vd Frank Hennekens. Han tar över efter mångåriga vd:n Anna Werntoft, som slutade i våras.

Frank Hennekens kommer senast från en tjänst som affärsutvecklingschef på Tretton37. Han har tidigare erfarenhet från bland annat Cybercom, SonyEricsson, Ericsson och Deutsche Bahn.

– Vi är väldigt nöjda med dialogen vi fick med Frank, att han ska ta oss vidare med det vi uppnått tillväxtmässigt och lägga upp nya strategier. Han har enormt mycket erfarenhet från stora och små bolag. Han har tagit Tretton37 på en fin resa under de åren han var vd, säger Stratiteqs styrelseordförande Johan Ahlkvist till Rapidus.

Stratiteq arbetar bland annat med affärsutveckling, mjukvaruutveckling och marknadsföring, med kunder som Skånetrafiken, Fitness24Seven, Höganäs, Region Skåne och Vattenfall. Runt 120 personer arbetar på bolaget som omsatte 145 miljoner kronor i fjol. Utöver huvudkontoret i Malmö har Stratiteq även kontor i Stockholm, som står för 25 procent av omsättningen.

Rapidus har utan framgång försökt nå Frank Hennekens för en kommentar.

Emily Binks

Konsultbyrån Stratiteq i Malmö värvar Tretton37:s tidigare vd Frank Hennekens. Han tar över efter mångåriga vd:n Anna Werntoft, som slutade […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • Miljonregn över skånska startups

  ,
  Almi Invest har säkrat 1,6 miljarder kronor till nya investeringar, ett glädjebesked för svenska entreprenörer. Nu kan Rapidus avslöja hur stor del av kakan som går till skånska bolag. 

 • Det offentliga räds inte NIS2

  I EU-direktivet NIS2 omfattas såväl kommuner som lärosäten och Region Skåne i sin helhet av nya cybersäkehetsregleringar. Trots att flera kommuner har blivit hackade så sent som i år anser stora skånska förvaltningar att de redan lever upp till de nya kraven.

 • Sandberg donerar 100 Mkr

  Sandberg Development donerar 10 miljoner kronor per år i tio år till Malmö universitet. Pengarna ska gå till universitetets vattenforskning.