torsdag 25 april 2024

inloggad som

Frank Hennekens blir ny vd på Stratiteq

Konsultbyrån Stratiteq i Malmö värvar Tretton37:s tidigare vd Frank Hennekens. Han tar över efter mångåriga vd:n Anna Werntoft, som slutade i våras.

Frank Hennekens kommer senast från en tjänst som affärsutvecklingschef på Tretton37. Han har tidigare erfarenhet från bland annat Cybercom, SonyEricsson, Ericsson och Deutsche Bahn.

– Vi är väldigt nöjda med dialogen vi fick med Frank, att han ska ta oss vidare med det vi uppnått tillväxtmässigt och lägga upp nya strategier. Han har enormt mycket erfarenhet från stora och små bolag. Han har tagit Tretton37 på en fin resa under de åren han var vd, säger Stratiteqs styrelseordförande Johan Ahlkvist till Rapidus.

Stratiteq arbetar bland annat med affärsutveckling, mjukvaruutveckling och marknadsföring, med kunder som Skånetrafiken, Fitness24Seven, Höganäs, Region Skåne och Vattenfall. Runt 120 personer arbetar på bolaget som omsatte 145 miljoner kronor i fjol. Utöver huvudkontoret i Malmö har Stratiteq även kontor i Stockholm, som står för 25 procent av omsättningen.

Rapidus har utan framgång försökt nå Frank Hennekens för en kommentar.

Emily Binks

Konsultbyrån Stratiteq i Malmö värvar Tretton37:s tidigare vd Frank Hennekens. Han tar över efter mångåriga vd:n Anna Werntoft, som slutade […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Här är Årets Rapidusföretag

    På tisdagskvällen ställde Rapidus och Vinge till med fest när Årets Rapidusföretag och Årets Friskt Vågat skulle koras för 23:e året i rad.

  • Spelet bakom Academedia-affären 

    I början av året ville Mellby Gård sälja sitt innehav i friskolejätten Academedia till mångmiljardären Roger Akelius. Men efter massiv kritik drog sig Mellby Gård ur affären. Mellby Gårds vd Johan Andersson ger Rapidus en exklusiv inblick i vad som egentligen hände.

  • Positivt i skånska rapporter

    Beijer Ref levererar en rökare i krysset, medan fastighetsbolagens nedskrivningar verkar ha tagit slut. Det är huvudpunkterna i dagens rapporter från de stora skånska börsbolagen.