fredag 9 juni 2023

inloggad som

Referat: Toughest och Pink Programming – två unga rörelser vid vägskäl

En stor skara Rapidusläsare trotsade i går isvindarna ute på Dockan i Malmö för att lyssna på Rapidus Efter jobbet-intervjuer. På scen stod Matilda Andersson från Pink Programming, och Adam Feldt och Per Ögren från hinderbaneloppet Toughest. Båda organisationer har börjat erövra Norden – och båda befinner sig vid ett vägskäl.

Klicka här för att komma till ett snabbt referat med bilder från mötet. I minglet syntes bland andra Leif Andersson från Crafoordska Stiftelsen, Tina Rudin Kaikkonen på Maverick by Sigma och Hans Andersson från Wihlborgs.

En stor skara Rapidusläsare trotsade i går isvindarna ute på Dockan i Malmö för att lyssna på Rapidus Efter jobbet-intervjuer. […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


Vårt stora arkiv är ett unikt dokument över Öresundsregionens näringsliv

Samarbetspartners

Castellum
Zacco
pwc
Hypergene
Sparbanken Skåne
Lindahl