tisdag 5 mars 2024

inloggad som

Ny värvning på Resultify – avhopp från TFS

Jan Hellqvist, global marknadschef på Trial Form Support, lämnar Lundabolaget för att bli vd på norskägda Link Medical Research svenska dotterbolag, med säte i Stockholm. Link Medical Research har dotterbolag även i Danmark och Tyskland och riktar sina tjänster inom kontraktsforskning mot små och medelstora läkemedels- och medicinteknikbolag.

Fredrik Ardmar tar över vd-posten i Malmöbyrån Resultify när Liselott Lading efter fem år går vidare till ett konsultuppdrag hos Axis. Resultify fokuserar på digital marknadsföring och grundades 2012 av just Liselott Lading, Fredrik Ardmar och Robert Lindh. Lading behåller sin ägarandel i bolaget.

Peter Öfverman är sedan början av året ny vd för konkursförvaltningsbyrån Ackordcentralen Syd. Han efterträder Lennart Atteryd, som arbetar kvar i bolaget fram till sin pension senare i år. Ackordcentralen Syd sysselsätter 16 personer och Malmökontoret flyttade nyligen till nybygget Studio på Universitetsholmen.

 

 

Jan Hellqvist, global marknadschef på Trial Form Support, lämnar Lundabolaget för att bli vd på norskägda Link Medical Research svenska […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad