tisdag 23 april 2024

inloggad som

Nya värvningar på Briggen, Mashie och Hedson

Briggens sedan i höstas nytillträdde vd Ola Orsmark genomför en omorganisation där fastighetsbolagets uthyrningschef Caroline Fredberg utsetts till ny marknadschef. Till den nya uthyrningsorganisationen har Erik Gamner anställts, som fastighetschef för Malmö. Han kommer närmast från en tjänst som affärsområdeschef för stationer på Jernhusen.

Anders Fransson är sedan början av mars styrelseordförande för IT-bolagen Mashie och Grade, som båda förvärvades av det Stockholmsbaserade investmentbolaget Monterro i början av året. Sedan april 2014 är han även styrelseledamot för Lundalogik, som Monterro köpte ut från Bisnode-koncernen ifjol. Anders Fransson arbetar till vardags på Teknopol men var vd för Lundalogik mellan 2009 och 2012.

Industribolaget Hedson Technologies i Arlöv har rekryterat Magnus Björnström som ny vd. Han efterträder Rolf Bergström, som varit tillförordnad vd sedan i december då Peter Löprick lämnade posten efter meningsskiljaktigheter med styrelsen om företagets framtid. Hedson Technologies, som bland annat levererar tvätt-, tork- och lyftutrustning, avnoterades från Aktietorget i juni förra året efter att Mellby Gård köpt upp över nittio procent av aktierna. Bolaget har cirka 150 anställda, varav ett 80-tal i Sverige.

Rapidus

Briggens sedan i höstas nytillträdde vd Ola Orsmark genomför en omorganisation där fastighetsbolagets uthyrningschef Caroline Fredberg utsetts till ny marknadschef. […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad