tisdag 14 maj 2024

inloggad som

VD lämnar Tigran Technologies

Björn Sellert lämnar posten som VD för Medeonbolaget Tigran Technologies, noterat på Aktietorget. Ny tillförordnad VD blir styrelsemedlemmen Arve Nilsson.

Tigran Technologies har utvecklat ett material uppbyggt av små porösa titankorn som används för att bygga upp käkben runt tandimplantat. Sedan 2006 har Björn Sellert varit VD för bolaget som han nu själv väljer att lämna.

— Björn kom med beskedet förra veckan och med det korta varslet bedömde styrelsen att bästa lösningen var att jag klev in som tillfällig VD. Nu har vi påbörjat rekryteringsprocessen för att hitta en mer permanent lösning, säger Arve Nilsson.

Ingen part vill gå in mer specifikt på orsaken till avhoppet. I samband med VD-bytet tar Anders Williamsson, tidigare styrelseordförande i Jolife och VD i HemoCue, över som ordförande.

Joel Lyth

Björn Sellert lämnar posten som VD för Medeonbolaget Tigran Technologies, noterat på Aktietorget. Ny tillförordnad VD blir styrelsemedlemmen Arve Nilsson. […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Inarea ökar arean

    Golvläggningskoncernen Inarea, helägd av investerargruppen Small Cap Partners i Malmö, gör ett storförvärv i Finland. Affären innebär näst intill en fördubbling av omsättningen till 3 miljarder kronor.

  • Omstridd ägare lämnar Neola

    Neola Medical i Lund, med vd Hanna Sjöström, meddelar att Masoud Khayyamis kritiserade investeringsbolag Cardeon köpts ut ur bolaget av en grupp delägare.

  • Precis vad Precise behövde

    Precise Biometrics i Lund har andats optimism på senare tid. Nu minskar förlusten i rapporten för årets första kvartal.