onsdag 29 maj 2024

inloggad som

Kaskado i Malmö sælger britiske burgere

Minc-firmaet Kaskado har fået en af sine første kunder i udlandet. I britiske Swindon skal

blandt andet McDonalds benytte sig af firmaets rabatkuponer via mobiltelefon for at tiltrække gæster til restauranterne.

Det er InSwindon, en sammenslutning af lokale butikker, restauranter og varehuse, som vil bruge Kaskados teknik for at trække flere kunder til centrum. Swindon er en by i det sydvestlige England med 160.000 indbyggere, hvor Kaskados medstifter Del Alibocus er vokset op.

Selskabets system er baseret på, at brugerne selv downloader et program til telefonen, som viser aktuelle tilbud. Telefonen vises derefter frem ved kassen, hvor rabatten fratrækkes. Et par tusind personer i Sverige anvender allerede programmet til blandt andet at få billigere kaffe hos cafékæden Wayne’s Coffee.

Kaskado blev grundlagt i Karlskrona i 2008, men flyttede hurtigt hovedkontoret til væksthuset Minc i Malmö. I dag beskæftiger Kaskado fem personer og vil ifølge Del Alibocus omsætte for omkring en millioner svenske kroner i år. Samtidig søger virksomheden kapital, blandt andet til markedsfremstød.

— Vi skal bruge omkring 1-2 millioner pund. Efter at vi startede op i Storbritannien, har vi fået en del opmærksomhed fra britiske ventureselskaber og business angels, siger Del Alibocus.

Af Erik Olausson

Minc-firmaet Kaskado har fået en af sine første kunder i udlandet. I britiske Swindon skal blandt andet McDonalds benytte sig […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad