lördag 20 april 2024

inloggad som

ErySave forhandler om aftale på det amerikanske marked

ErySave AB i forskerparken Ideon i Lund tager første skridt ind i den kommercielle fase. Ifølge selskabets adm. dir. Henrik Jönsson har bestyrelsen i det amerikanske medicoteknikfirma ATS Medical besluttet at indlede forhandlinger med ErySave om eksklusive salgsrettigheder i USA til virksomhedens maskine til blodrensning ved hjertekirurgi.

Henrik Jönsson tror at en aftale vil ligge klar inden for et halvt år og regner med at den nye udvikling vil styrke virksomheden forud for markedsføringen af deres teknik og produkt i Sverige. Produktet vil være klar i løbet af næste år.

ErySave blev grundlagt i 2000 af fem forskere med tilknytning til Lunds universitet og har udviklet en metode til ultralydsrensning af partikler opløst i væske. Det første anvendelsesområde er såkaldt autotransfusion, hvor en patients eget blod føres tilbage til kroppen under operation og skal renses for fedtpartikler.

ErySave AB i forskerparken Ideon i Lund tager første skridt ind i den kommercielle fase. Ifølge selskabets adm. dir. Henrik […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Svensk scampi i Lejonkulan

    Veckans avsnitt av podden Lejonkulan gästas av bolaget Cresponix som ska odla hållbar scampi i Sverige. Det är första gången Jan Dahlqvist bjuder in ett bolag helt utan Skånekopplingar.